اینترنت بین الملل امشب جمعه ۴ اردیبهشت وصل می شود؟

پایگاه خبری سرگرمی روز :

سیدمهدی طباطبایی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

«‌آن‌چه تحت عنوان اینترنت طبقاتی یا اینترنت پرو اشتهار یافته است به کلی با سیاست‌های دولت چهاردهم یا دیدگاه‌ها و نقطه نظرات ‎رئیس‌جمهور مغایر و در تضاد است.

اگر متناسب با شرایط ویژه کشور و اقتصائات جنگ تصمیمی برای محدودیت‌های ارتباطی گرفته شده کاملا اقتضائی و موقتی است.

‌با عبور از این وضعیت دسترسی به اینترنت بین‌المللی به‌عنوان یک حق طبیعی همه شهروندان با کیفیتی بهتر از گذشته مهیا خواهد شد.»

نت‌بلاکس اعلام کرد که قطع سراسری اینترنت در ایران به روز ۵۶ رسیده و ارتباطات بین‌المللی بیش از ۱۳۲۰ ساعت است که مختل شده؛ وضعیتی که همزمان تداوم شرایط ناشی از جنگ ادامه دارد.

 نت‌بلاکس در تازه‌ترین پست خود در شبکه ایکس اعلام کرد:

اکنون پنجاه‌وششمین روز از قطع اینترنت در ایران است و ارتباطات بین‌المللی برای بیش از ۱۳۲۰ ساعت به‌طور کامل قطع شده است.

این اقدام به‌عنوان طولانی‌ترین قطع سراسری اینترنت در یک جامعه متصل که تاکنون ثبت شده، شناخته می‌شود و در حالی ادامه دارد که شرایط کشور همچنان در وضعیت جنگی است.

 

منبع: سرگرمی روز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا