خبر خوش مدیرعامل از افزایش 30 درصدی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی | آغاز اجرای مرحله آخر همسان سازی حقوق بازنشستگان

پایگاه خبری سرگرمی روز :

سالاری مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در دیدار با استاندار خراسان رضوی در جریان سلسله نشست‌های هم‌اندیشی برای تحول‌آفرینی گفت: بر اساس قانون برنامه هفتم پیشرفت، سازمان تأمین اجتماعی موظف است میزان دریافتی بازنشستگان را به ۹۰ درصد حقوق زمان برقراری بازنشستگی برساند.

سالاری  مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در دیدار با استاندار خراسان رضوی در جریان سلسله نشست‌های هم‌اندیشی برای تحول‌آفرینی گفت: بر اساس قانون برنامه هفتم پیشرفت، سازمان تأمین اجتماعی موظف است میزان دریافتی بازنشستگان را به ۹۰ درصد حقوق زمان برقراری بازنشستگی برساند.

برنامه متناسب‌سازی در سه مرحله پیش‌بینی شده که دو مرحله آن اجرا و مرحله سوم که رساندن حقوق بازنشستگان به ۹۰ درصد است، از ابتدای سال ۱۴۰۵ اجرا خواهد شد.

 

منبع: سرگرمی روز

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا