تهران در پاسخ به قساوت اسرائیل؛ هشدار کوبنده از سوی فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیاء (ص)

فرمانده قرارگاه حضرت خاتم‌الانبیاء (ص) با متهم کردن رژیم صهیونیستی به نقض مکرر آتش‌بس و افزایش حملات علیه مردم بی‌دفاع لبنان، ضرب‌الاجلی را برای توقف این اقدامات تعیین کرد و از آمادگی ایران برای پاسخ قاطع خبر داد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، فرمانده این قرارگاه با بیان اینکه رژیم صهیونیستی با چراغ سبز آمریکا و سکوت مجامع بین‌المللی، شرارت‌های خود را علیه مردم مظلوم لبنان افزایش داده است، تاکید کرد که این رژیم با استفاده از سلاح‌های ممنوعه، مرتکب جنایات جنگی می‌شود.

تشدید تنش در جنوب لبنان

این مقام نظامی با اشاره به عبور رژیم صهیونیستی از تمامی خطوط قرمز و افزایش حملات به جنوب لبنان و ضاحیه بیروت، خاطرنشان کرد که این اقدامات در حالی صورت می‌گیرد که پیشتر نسبت به پیامدهای آن هشدار داده شده بود.

هشدار نهایی تهران

وی تصریح کرد: «پیش از این اخطار داده بودیم که در صورت گسترش جنایت در ضاحیه بیروت، اهدافی را در سرزمین‌های اشغالی مورد هجوم قرار خواهیم داد.» فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیاء (ص) از ارتش صهیونیستی خواست تا هرچه سریع‌تر حملات خود به جنوب لبنان و ضاحیه را متوقف کند.

پیامدهای تجاوز

در پایان این هشدار، تاکید شد که هرگونه گسترش حملات به این مناطق و یا پاسخ به اقدامات ایران، با ضربات کوبنده‌تر و پشیمان‌کننده‌ای روبرو خواهد شد و حملات ویرانگری علیه رژیم صهیونیستی و حامیان آن آغاز خواهد گردید.

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیاء (ص)

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا