افزایش 32 درصدی حقوق بازنشستگان؛ گامی نو در بهبود معیشت با مالیات بر ارزش افزوده

رشد قابل توجه منابع مالی برای ترمیم حقوق بازنشستگان؛ وعده‌ای که عملی شد

در تازه‌ترین تحولات اقتصادی، خبرهای امیدوارکننده‌ای از اختصاص منابع مالی جدید برای بهبود وضعیت حقوق بازنشستگان منتشر شده است. این افزایش چشمگیر، حاصل سیاست‌گذاری‌های جدید در حوزه مالیات بر ارزش افزوده است که مستقیماً به جیب بازنشستگان سرازیر خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری سرگرمی روز، سیدطاها علوی، از مسئولان مربوطه، جزئیات این خبر مهم را تشریح کرد. وی با اشاره به تخصیص بخشی از درآمدهای مالیات بر ارزش افزوده به بخش‌های حیاتی جامعه، بر جایگاه ویژه ترمیم حقوق بازنشستگان در این میان تأکید ورزید. این منابع قرار است صرف حوزه‌هایی چون عمران و آبادانی، آموزش و پرورش، ورزش و جوانان، سلامت و به طور خاص، ارتقای سطح معیشت بازنشستگان شود.

قانون بودجه 1403؛ مبنای افزایش حقوق بازنشستگان

علوی با استناد به قوانین بودجه سال ۱۴۰۳، اعلام داشت که سالانه یک درصد از کل درآمد حاصل از مالیات بر ارزش افزوده به طرح متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اختصاص می‌یابد. این قانون، مبنای پرداخت بیش از ۱.۱۶۳ میلیارد تومان از محل مذکور به بازنشستگان استان در سال ۱۴۰۳ بوده است. این رقم، نشان‌دهنده جدیت دولت در اجرای تعهدات خود در قبال این قشر زحمتکش است.

افزایش نرخ مالیات بر ارزش افزوده؛ راهکاری برای تأمین مالی

برای اطمینان از تأمین منابع مالی لازم جهت اجرای طرح متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان، نرخ مالیات بر ارزش افزوده در سال ۱۴۰۳ شاهد افزایشی بود. این نرخ از ۹ درصد به ۱۰ درصد ارتقا یافت تا منابع مالی مورد نیاز برای این هدف مهم، به طور کامل تأمین شود. این اقدام، گامی مؤثر در جهت پایداری مالی طرح‌های حمایتی محسوب می‌شود.

آغاز واریز یک درصد درآمد مالیات بر ارزش افزوده به حساب تأمین اجتماعی

نکته قابل توجه در سال ۱۴۰۳، آغاز واریز یک درصد از درآمدهای مالیات بر ارزش افزوده مستقیماً به حساب اداره کل تأمین اجتماعی استان بود. این اقدام برای اولین بار صورت گرفت و هدف اصلی آن، استفاده از این منابع در راستای ترمیم و متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بود. این تغییر در شیوه واریز، شفافیت و کارایی فرآیند را افزایش داده است.

چشم‌انداز روشن‌تر؛ افزایش 32 درصدی پرداختی‌ها در سال 1404

آینده بازنشستگان روشن‌تر از همیشه به نظر می‌رسد. علوی با تأکید بر تداوم رویکرد حمایتی از بازنشستگان، از افزایش ۳۲ درصدی میزان پرداختی‌ها در سال ۱۴۰۴ نسبت به سال گذشته خبر داد. این رشد چشمگیر، گواهی بر افزایش منابع اختصاص‌یافته به این بخش و توجه ویژه به بهبود وضعیت معیشتی بازنشستگان است.

تعهد به رفاه و ارتقای کیفیت زندگی

در پایان، علوی ابراز امیدواری کرد که با برنامه‌ریزی‌های دقیق و بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های موجود، خدمات هرچه بیشتری در راستای رفاه عمومی مردم و ارتقای کیفیت زندگی بازنشستگان ارائه شود. این تعهد، نشان‌دهنده دغدغه مسئولان برای تأمین آسایش و رضایت اقشار مختلف جامعه، به ویژه بازنشستگان است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا