شکستن یخ انتظار بازنشستگان کارگری در سال ۱۴۰۵، آغاز شمارش معکوس برای اصلاح فیشهای حقوقی

با ورود به سومین ماه از سال ۱۴۰۵، بالاخره یخ انتظار بازنشستگان کارگری شکسته شد. پس از هفتهها بیم و امید و گلایه از سفرههایی که با تورم کوچکتر شده بودند، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از آغاز شمارش معکوس برای اصلاح فیشهای حقوقی خبر داد.
اما آیا این افزایش، پاسخگوی زخمهای معیشتی بازنشستگان خواهد بود؟ بازنشستگان معتقدند طبق قانون، مزایای آنها نیز باید همپای شاغلان افزایش یابد تا عدالت برقرار شود. طبق آخرین اظهارات مصطفی سالاری، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، قفل این انتظار در حال باز شدن است.
نکات کلیدی خبر جدید عبارتند از: زمان رسمی صدور احکام، ضربالاجل نهایی، مراحل اجرایی و انتظار برای واریز مابهالتفاوت فروردین و اردیبهشت. بازنشستگان انتظار دارند سازمان تامین اجتماعی بلافاصله پس از صدور احکام، جدول زمانبندی دقیق واریز این معوقات را اعلام کند تا فشارهای اقتصادی دو ماه اخیر جبران شود.